Rijwielverhuur Pinckers

Of je nu een dagje gaat fietsen of op zoek bent naar de perfecte fiets voor jouw avontuur, wij hebben wat je zoekt.

Wij bieden een uitgebreide collectie aan fietsen voor elk type fietser en voor elk doel. Onze fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en staan garant voor een comfortabele en veilige fietstocht. En als je niet zeker weet welke fiets bij jou past, staan onze ervaren medewerkers klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Naast fietsverkoop bieden wij ook de mogelijkheid tot fietsverhuur. Of je nu een stadsfiets wilt huren voor een dagje uit of een mountainbike nodig hebt voor een avontuur in de natuur, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze huurfietsen zijn altijd in topconditie en worden na elke verhuurperiode grondig gecontroleerd en onderhouden.

 

University Home Page Services
University Home Page Services

Verkoop & onderhoud

Als het op fietsonderhoud aankomt, dan zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. We bieden snelle en efficiënte reparaties voor elk type fiets en elk type probleem. Of het nu gaat om een lekke band, een gebroken ketting of een ander probleem, we zorgen ervoor dat je snel weer veilig en comfortabel kunt fietsen.

Als je op zoek bent naar fietsaccessoires of onderdelen, dan hebben wij alles wat je nodig hebt. Van fietslampen tot fietstassen, van fietsbanden tot remmen, wij hebben een uitgebreide collectie aan accessoires en onderdelen voor jouw fiets. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste accessoires en onderdelen voor jouw fiets.

Bij Pinckers fietsenverhuur zijn we trots op onze producten en service. Wij zijn er om jou te helpen bij het vinden van de perfecte fiets en om ervoor te zorgen dat jouw fiets altijd in topconditie blijft.